per QUÈ FEM EL QUE FEM

Heal Hop és un projecte de projectes, educatiu i creatiu d’expressió i reflexió artística a través de les eines del Hip Hop.

El Hip Hop és el procés a través del qual arribem a diferents objectius pedagògics, creatius i artístics.

Oferim eines d’expressió i autoconeixença a través de l’art i la creativitat.
Fomentem el creixement saludable de les persones basat en una educació reflexiva i en valors.
Treballem problemàtiques socials actuals, partint d’una visió crítica amb el sistema i els agents causants d’aquestes.

El GRAFFITI és color, és forma, és composició, és armonia i és missatge.

Valorem el procés de creació que comporta l’elaboració d’un mural sigui de les característiques que sigui. De fet, el format ens desperta aquesta llibertat creativa.

Expliquem la tècnica i valorem les idees que sorgeixen. Portem anys treballant amb els esprais i valorem la peça final com a una obra artística i alhora comunicativa.

Entre tots i totes treballem durant el procés.

EL CONCEPTE:

Aprenem a pensar en la direcció que volem. Amb un sentit constructiu transformem allò hostil en un repte. Aquest pensament crític que ens ajuda a ser conscients del nostre voltant. 

 PROJECTEM:

Visualitzem en base a les nostres referències. Mostrem el que es mou des d’un punt de vista cultural. La imatge que el graffiti té pels que vivim la cultura Hip Hop.

EXPRESSEM I CONEIXEM LA TÈCNICA:

La pràctica és la millor mestra. Posem en context allò que prèviament s’ha consensuat amb el col·lectiu i la organització. El missatge final està implícit en el treball artístic. Valorem l’estil que millor comunica el que busquem. La creativitat dóna lloc a un projecte únic

 

El RAP és la lírica, el flow, el ritme i l’expressió personal. És l’actitut i les aptituts, el coneixement i les habilitats.

Valorem i aprenem de l’altre. ‘Each one Teach One.’

Cadascú busca el seu flow.

L’ACTITUT:

El que vols transmetre. Com et sents i com et vols expressar. Les emocions es treballen des d’un punt de vista constructiu d’acceptació. Qualsevol vers es pot emocionar d’una manera o d’una altra. 

EL RITME:

Com vibres, com et mous amb les paraules. El joc dels recursos literaris, les rimes i les estructures. Aprenem com crear versos amb la musicalitat que volem transmetre.

EL FLOW:

Ve donat per l’actitut i el ritme en conjunt. Fan que sigui la teva personal expressió el que surgeixi de les dos anteriors: el teu flow.

L’ART EN L’OFICI

ÉS UN REGAL DE L’UNIVERS

Share This