DESTAQUEM…

PROJECTE LES VEUS DE L’ÀLBUM
Un projecte il·lustre que il·lustra.

HIP HOP, ART I EDUCACIÓ

Un projecte de projectes

Heal hop és un projecte de projectes que neix a les terres de Girona i es mou per tot el país, utilitzant les eines del Hip Hop per a treballar i reflexionar sobre valors i expressar creativament idees i objectius pedagògics, artístics, emocionals i socio-culturals.

La idea és aconseguir un pensament crític davant de qualsevol context i esdevenir-ne una transformació col·lectiva i individual. 

Només d’aquesta manera, i a través de l’educació i de l’art, ens farem responsables dels nostres pensaments i emocions.

PROJECTES

Avaluem desde premises particulars cada projecte.
Des d’un punt de vista de l’alumnat i des de la perspectiva dels educadors del centre formal o de l’espai jove institucional.

Establim comunicació posterior per a fomentar i mostrar l’aprenentatge aconseguit.

OBJECTIUS

Treballem per objectius. Cadascun d’aquests ens marca la direcció que agafaran els nostres projectes, les nostres dinàmiques per a obtenir, a través de diferents disciplines de la cultura Hip Hop, el millor aprenentatge i llibertat expressiva.

El Hip Hop és el procés a través del qual arribem a diferents objectius PEDAGÒGICS, ARTÍSTICS, EMOCIONALS o SOCIO-CULTURALS.

EACH ONE TEACH ONE

QUI SOM

Som artistes de carrer, dissenyadors 2.0 i pensadors amb projeccions d’un futur millor.
Eduquem en valors en base a la creativitat que la cultura del Hip Hop ens ha permès expressar.

Graduats universitaris i escriptors empedernits. Raperes i poetes. Pintores i graffiteres.
Creatives i pensadores.

QUÈ FEM

Fem educació en valors a través de l’art.

L’expressió visual en el graffiti o l’escrita en el rap. La búsqueda de l’armonia i la musicalitat ens ajuden a trobar-nos a nosaltres mateixes.

Som el que fem.

PER A QUI

Ens dirigim a tota escola, educador, pare de l’AMPA, professorat i docent; regidores i regidors, consells comarcals que volen millorar el seu territori des d’un punt de vista més humà.
Alumnes de primària, secundària, adults i d’acollida.

L’ART EN L’OFICI

ÉS UN REGAL DE L’UNIVERS

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This