RITMES I POESIA.

LA DIADA DE SANT JORDI A CASSÀ DE LA SELVA.

Heal Hop va fer tallers de rap, poesia cantada, pels joves de l’Institut a la plaça del poble durant la Diada de Sant Jordi 2024.

RITMESiPOESIA_2
RITMESiPOESIA_1
RITMESiPOESIA_4
RITMESiPOESIA_3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

RITMES I POESIA per Sant Jordi.

Les dinàmiques preparades per Heal Hop van permetre en 30 minuts donar joc als estudiants per a què provessin el seu rap. La búsqueda del flow que els feia dir qui eren.

Un tastet per als qui tenien ganes de llegir poesia i cantar-la sobre beats de hip hop.

El rap és rythym & poetry, ritme i poesia. 

TV3 TOT ES MOU EN DIRECTE.

Durant la jornada, el programa de ‘Tot es mou’ de la televisió de Catalunya TV3 es va interessar per donar a conèixer els tallers de rap de Heal Hop i va emetre en directe part de la sessió.

Es va recalcar el fet que la poesia, en la diada del llibre de Sant Jordi, també podia ser rapejada. De fet, el rap és poesia rapejada, rimada sobre un ritme de Hip Hop.

Així ho van demostrar els que es van sumar per dedicar en pantalla el rap que havien preparat.

La resta de tallers es van donar grup per grup, seguint les dinàmiques que Heal Hop va preparar per a fer que tot seguís el seu ritme. 

 

PROJECTES RELACIONATS:

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This