MURAL INTERACTIU

Creem dinàmiques dins el mural sempre viu.

Es va traslladar a Heal Hop la celebració dels 25 anys de l’escola Alzina Reclamadora. Vam endinsar-nos en l’escola, els alumnes i el professorat, els que hi treballen i amb els que hi cuinen; i en va sorgir això.

40 METRES DE MURAL INTERACTIU

Un mural interactiu és aquell que sempre està en constant relació amb qui l’observa. Conté jocs, endevinalles, rimes i matemàtiques. L’alumnat pot interactuar amb el mural al llarg dels 40 metres d’aquest.

Buscant formes, resolent conflictes o operacions matemàtiques, recitant el poemari de l’escola o utilitzant-lo com a fons de la seva interpretació teatral amb els companys i companyes.

L’ESCOLA ALZINA RECLAMADORA

L’escola de Fontcoberta Alzina Reclamadora, és una escola d’una línia amb nou unitats: tres d’Educació Infantil i sis de Primària. Situada en un entorn idíl·lic, Melianta.

OBJECTIU

L’objectiu artístic i pedagògic comença amb la celebració dels 25 anys d’escola Alzina Reclamadora, a partir d’aquí Heal Hop es va encarregar de dinamitzar vàries sessions amb tota l’escola: alumnes, mestres i treballadors del centre.

La intenció era fer-se seu el mural i que representés clarament tot el que l’escola promou dins d’una educació en valors i en constant creixement. 

La interacció amb el mural donava vida al pati de l’escola, sent sempre un joc constant entre l’alumnat.

 

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This