RAP & GRAFF. Caldes de Malavella

RAP&GRAFF CALDES

CA LA ROMANA

Show your own style!

Un grup de poble consolidad i que comparteix l’afició de caminar sobre rodes, en patí o en skateboard els joves de l’espai Ca la Romana de Caldes de Malavella han volgut homenatjar el lloc on es reuneixen cada tarda amb el seu ímpetu i color.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOM DIFERENTS AMB ESTILS POTENTS.

Un grup consolidat i alhora, molt variat entre sí. Energíes que es movien amb força cap a pensaments diferents però amb una mateixa direcció: la seva afició.

I el que els uneix, tot el que llisca sobre el tera (patinet o skateboard) forma part d’una cultura urbana molt lligada amb el Hip Hop.

Heal Hop va dinamitzar uns tallers per tal de treballar el concepte del mural que volíen representar al seu Espai Jove Ca la Romana. Volíen deixar clar que allà estaven i quins colors els representaven més.

La figura de la Serp els transmetia la força, mentres que la bandera pirata els recordava que tots ells eren potens.

L’ART EN L’OFICI

ÉS UN REGAL DE L’UNIVERS

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This