9 MURALS EN 1.

9 POBLES DE LA COMARCA DEL PLA DE L’ESTANY:

SOM EL QUE FEM. TU TAMBÉ HI PINTES.
Creem comunitat entre els pobles que formen un de sol.

Es va traslladar a Heal Hop una problemàtica en la comarca: «Hi falta comunitat entre els pobles que la conformen». Amb aquest objectiu socio-cultural a complir, calia doncs, 

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

TOTS ELS 9 MURALS EN FAN UN DE SOL.

ciativa del Consell Comarcal del Pla de l’estany. 9 murals per a tota la comarca, en el q la a tota la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el q la comarca, en el que els 9 en a tota la comarca, en el q la a tota la comarca, en el q la a tota la comarca, en el q la fan un. Un ‘SOM EL QUE FEM’ que acon a tota la comarca, en el q la segueix la unitat que… Iniciativa del Consell a tota la comarca,

‘LA PINTADA’. SOM EL QUE FEM.

Iniciativa del Consell Comarcal del Pla de l’estany. 9 murals per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un. Un ‘SOM EL QUE FEM’ que aconsegueix la unitat que la comarca reclama.

L’objectiu era totalment social. En aquest cas es buscava un sentiment de pertinença particular de cada poble vers la capital de comarca i alhora, un sentiment de pertinença del conjunt. Un tots fem un i un fem tot.

L’ESPAI JOVE

Iniciativa del Consell Comarcal del Pla de l’estany. 9 murals per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un. Un ‘SOM EL QUE FEM’ que aconsegueix la unitat que… Iniciativa del Consell Comarcal del Pla de l’estany. 9 murals per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un. Un ‘SOM EL QUE FEM’ que aconsegueix la unitat que… Iniciativa del Consell Co per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un. per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un.que aconsegueix que aconsetota la comarca, en el que els 9 en fan un. Un ‘SOM EL QUE FEM’ que aco Un ‘SOM EL QUE FEM’ que aco per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un. Un ‘SOM EL QUE FEM’ que acoreatiu d’expressió i reflexi 9 en fan un.

ELS POBLES

Comencem per Serinyà per continuar amb Sant Miquel de Campmajor, Vilademuls, Porqueres, Cornellà del Terri, Banyoles, Esponellà, Camós.

OBJECTIU

9 murals per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un. Un ‘SOM EL QUE FEM’ qu de l’el Consell Comarcal del Pla de l’estany. 9 murals per a tota la comarca, en el que els 9 en fan un.

PROJECTES RELACIONATS:

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This