A TEMPS PER ENCAIXAR ALLÒ QUE CANVIA EL PLANETA.

Amb una prèvia reflexió dins les aules de l’escola Vall del Terri, Heal Hop va preparar i elaborar l’esbòs del mural que representava l’aprenentatge i visió dels alumnes de primària sobre el Mediambient.

a Temps per encaixar allò que canvia el planeta  GRAFFITI | OBJ.ARTÍSTICS | OBJ. PEDAGÒGICS

EL TREBALL D’UNA ESCOLA PLASMAT A UN MURAL.

Durant una assignatura els i les estudiants de primària de l’escola la Vall del Terri van treballar aspectes del Mediambient i els ecosistemes.

Heal Hop va treballar-ne les idees i va dedicar aquest mural que respira esperança a tota l’escola i així potenciant tot allò que pot ajudar-nos a revertir aquest canvi climàtic.

 

 

 

 

 

 

 

Energies renovables

Energies no contaminants que tenen el seu origen en recursos naturals que el propi planeta ens brinda.

Respecte pels ecosistemes

La tolerància cap a la vida del nostre planeta és bàsica per a conviure i viure d’una manera sana en tots els ecosistemes: aigua, terra i mar. 

Reciclar, Reduir, Reutilitzar

Tota la brossa que genera l’ésser humà es pot gestionar tenint en compte les 3 R: reciclant pels materials, reduint i sent conscients del que utilitzem i reutilitzar en comptes de tirar.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This