6 COLUMNES, 4 PARETS PER COLUMNA.

24 PARETS SIMULTÀNIES.

GARGAR FESTIVAL 2024.

El  Festival de Murals i d’Art Rural que es fa a Penelles cada any promou l’art urbà i la pedagogia en els tallers del poble i pel poble.

Heal Hop va fer el seus tallers de graffiti Mural Mòvil per a tots els que van passar durant els 2 dies de festival.

GARGAR8
GARGAR2
IMG_1657(1)
GARGAR3
GARGAR4
GARGAR5
GARGAR12
GARGAR13
GARGAR14
GARGAR15
GARGAR16
GARGAR20
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
GARGAR7
GARGAR9
GARGAR10
GARGAR11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
GARGAR1
SLIDER_gargar1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

UN POBLE PLE D’ART DES DE FA 9 ANYS.

Els artistes omplen els carrers durant els 3 dies que dura el festival al poble de Penelles, Lleida. Tot un seguit de talleristes i artistes, muralistes exposen i exhibeixen el seu talent durant el dia.

Aquest any hem comptat amb Així, la cosa va fluir durant totes les dues jornades senceres al @gargarfestival de @visitpenelles, i sobretot gràcies a l’ajuda aportada per tots els voluntaris joves que us vau anar sumant amb @heal_hop dia rere dia i als magnífics assistents que ens va brindar l’escola d’art i disseny de Lleida @ondaratarrega 😍

Gràcies també a @montana_colors pel material incondicional i als artistes de @estampart_bt_penelles per ser i estar compartint aquesta zona de tallers per a tothom 💪 Aquest any es va comptar amb l’expertesa i magnífica @pilarinbayes fent un mural pel poble just compartint l’espai amb tots nosaltres.

En el background de @penelles.cat i working hard van participar aquest any els muralistes @anettalukjanova @ciscoksl @dirty1984 @irenelopezleon @isaacmahow @koga.one @sermon_sergio @soniaalins 🙌🔥

 

PROJECTES RELACIONATS:

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This