DESPRÉS DE TEMPESTES I NITS DE CALMA…

…buscant la lluna va trobar el seu dia.

LA VINYETA DE LA SEVA VIDA

Heal Hop va treballar prèviament amb els joves de Medinyà un seguit d’històries que podrien ser contes.

La Fira del Conte de Medinyà és coneguda arreu per ser un espai dedicat al món del conte i un punt de trobada per a totes aquelles persones —infants, joves i grans— que estimen i valoren aquest gènere artisticoliterari.

És per aquest motiu i amb l’objectiu pedagògic que se’ns havia proposat, que vam partir d’una estètica de vinyeta de còmic per a representar un missatge molt potent que per ells significava perseguir el seu somni:

Després de tempestes i nits de calma, buscant la lluna va trobar el seu dia.

 

 

 

 

 

 

 

PROJECTES RELACIONATS:

L’ART EN L’OFICI

ÉS UN REGAL DE L’UNIVERS

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This