TROBADA INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ PER LA PAU I LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL.

Generalitat de Catalunya,  Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament

SLIDER_arteria2
SLIDER_arteria1
Screenshot
Screenshot
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Amb 50 anys de vida, la cultura Hip Hop s’ha evidenciat com una eina transformadora i educativa. Els valors que reivindica connecten molt amb la cultura de pau i arreu del món es multipliquen les experiències de prevenció de violències, empoderament i cohesió social a través de les seves diferents expressions.

Artèria Hip-Hop reunirà durant uns dies, joves d’Amèrica Llatina, Espanya i Catalunya que han impulsat aquest tipus d’experiencies. Vol ser una ocasió per intercanviar coneixements i metodologies entre elles, però també per donar-les a conèixer i connectar amb nous públics.

 ELS PARTICIPANTS

Els projectes participants a l’Artèria van venir des de Colòmbia, Mèxic, Honduras, el Salvador, Hondures, Costa Rica, Panamà, Perú, Brasil, Xile, València, Galícia, Sevilla i Catalunya.

Tots ells junt amb Heal Hop van poder explicar quin era el seu context social i com el seu projecte, a través del Hip Hop, ajudava a millorar i a treballar per a la pau comunitària.

Artèria va servir d’expositori per a fer visible projectes internacionals que treballem amb el Hip Hop a peu de carrer, arribant a les aules en la majoria dels casos. Uns contexts que cal abordar per a la convivència de pau i resolució de conflictes.

El Hip Hop aposta per a la creativitat de les seves disciplines (rap, graffiti, breakdance i djing) per tal de trobar un mitjà d’expressió i conscienciar positivament a la societat. 

 

PROJECTES RELACIONATS:

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This