BARRACA CONTRA EL SEXISME  | GRAFFITI |  OBJ.ARTÍSTICS | OBJ. PEDAGÒGICS |

BARRACA EN CONTRA EL SEXISME

Per unes festes lliures d’intoleràncies de gènere.

Es va traslladar a Heal Hop dues necessitats: la de renovar la barraca de Ginestar, les festes del poble de Sant Gregori amb els joves tot remarcant el missatge conscient contra el sexisme.

SLIDER_stgregori1
SLIDER_stgregori6
SLIDER_stgregori7
SLIDER_stgregori2
SLIDER_stgregori3
SLIDER_stgregori4
SLIDER_stgregori5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

LA BARRACA GINESTAR.

Les Festes Majors de Sant Martí de Ginestar se celebren al poble de Sant Gregori a la zona idíl·lica de la barraca de Ginestar. Aquest 2023, Heal Hop ha pogut immortalitzar en un mural 360º l’objectiu del qual, l’espai jove Cal Bolet i l’ajuntament de Sant Gregori, han volgut recalcar: ‘Un espai lliure de sexismes i integrat amb respecte en l’espai natural on es troba. 

PRIMER CAL VISUALITZAR

Heal Hop va ser qui va dissenyar el mural després de les dinàmiques amb els joves de Cal Bolet i observant-los com pensaven el món que tenien per davant.

Calia consciència de l’entorn i d’un/a mateix/a, valorar qui es té al costat i saber escoltar.

Tots aquests valors va voler transmetre Heal Hop amb el que els joves van inspirar.

 

OBJECTIU PEDAGÒGIC

En aquest cas la ubicació i l’ús que se li dóna a la barraca de Ginestar incita a utilitzar-la de reclam per aconseguir que les seves festes siguin armòniques.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This