PONÈNCIA DE HEAL HOP UDG  | RAP | OBJ. PEDAGÒGICS |

PONÈNCIA DE HEAL HOP

Jornades Biblioteca i Escola 2023

Universitat de Girona. Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach ICE.

PONÈNCIA ÀLBUMS RAPEJATS.

Dins el projecte Àlbums Rapejats, que Heal Hop va treballar juntament amb la Diputació i Servei de Biblioteques de Girona, es van desenvolupar vàries dinàmiques que van servir d’exemple per a mostrar a l’Institut de Ciències de l’Educació entre tot de professorat dins l’àmbit acadèmic.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This