JO NOMÉS VULL SER JO     GRAFFITI |OBJ.ARTÍSTICS | OBJ. EMOCIONALS | OBJ. PEDAGÒGICS

JO NOMÉS VULL SER JO.

Sóc el que sembro.

Els Joves de l’Institut de Platja d’Aro reflexionen sobre l’educació i la projecció pròpia.

PDA1a
PDA1d
PDA1c
PDA1b
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

SÓC EL QUE SEMBRO.

La autoreflexió i autocrítica és essencial per a poder transformar els punts de vista. 

És per això, que Heal Hop, després d’escoltar tot el que els alumnes de l’Institut de Platja d’Aro opinaven sobre el seu centre i l’educació que estaven rebent d’aquest, els va fer qüestionar què era el que realment volien. El per què de totes aquelles queixes que venien des del mateix lloc: la necessitat de poder ser qui és un mateix i la creativitat d’autodescobrir-se a través d’aquesta disciplina educativa que tenien.

 

L’OBJECTIU EMOCIONAL

L’objectiu, sobretot emocional en aquet cas, era el d’aconseguir transformar aquest malestar de l’alumnat que no acabava de trobar el seu lloc dins l’Institut.

Aconseguir canviar la seva realitat, canviant el seu punt de vista i sobretot, fent-los responsables del seu propi diàleg intern.

‘Jo només vull ser’, la responsabilitat de ser recau en cadascun de nosaltres. Que ens deixin ser i equivocar-nos és important quan aquesta responsabilitat existeix.

Ells i elles ho reclamaven, tot sabent també, que eren el que sembraven.

 

 

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This