DEL CARRER AL PALAU.

PALAU DE CONGRESSOS DE PLATJA D’ARO. 2022-23.

El Palau d’Esports i Congressos va voler donar carisme amb el que nosaltres vam trobar coneixent la visió dels joves que van participar en les sessions prèvies. Un treball molt ben consensuat amb totes les parts implicades. 

PALAU DE CONGRESSOS PDA 2022-23 GRAFFITI | OBJ.ARTÍSTICS |  OBJ. SOCIO-CULTURALS

PLATJA D’ARO i HEAL HOP.

Platja d’Aro sempre ha estat un poble amb vida de ciutat. El passeig, el mar, les botigues, els que venen i els que tornen…els 365 dies de l’any Platja d’Aro ofereix tota mena d’activitats pels seus carrers i institucions.

Amb un Palau d’Esports i Congressos digne de ser, l’Espai Jove comparteix aquesta magnífica ubicació just al centre del poble. El carrer i el Palau estan immersos un en l’altre. Tot es comparteix i es viu conjuntament.

Heal Hop va voler representar aquesta simbiosi i peculiaritats que representen a PDA. El que fa de PDA el que és i d’una manera molt corporativa i senzilla.

Línies seguint un mateix estàndard gràfic i curves d’angles homogenis representaven una escena que li donava significat a la obra.

 

ELS JOVES DE PLATJA D’ARO i HEAL HOP.

Els joves del Servei Comunitari de Platja d’Aro, van ajudar a contribuir en el moment de pintar el mural.

La idea, prèviament dissenyada per Heal Hop, va ser consensuada amb la comunitat i coherent amb la ocasió, el Palau d’Esports i Congressos també va donar la seva aprovació.

Així doncs, només calia que els joves vinguessin motivats per a començar a conèixer tot el necessari per a pintar un mural d’aquestes característiques.

 

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This