ELS TEUS SOMNIS T’ESPEREN  GRAFFITI | OBJ.ARTÍSTICS | OBJ. EMOCIONALS | OBJ. PEDAGÒGICS

ELS TEUS SOMNIS T’ESPEREN.

CENTRE OIKIA

En el Centre Oikia, un grup de joves espera. Espera la sortida cap a un nou començament.

Quin és el de cadascun d’ells? Què projecten? Com s’ho imaginen?

ELS TEUS SOMNIS T’ESPEREN.

La Iniciativa al Centre Oikia venia donada pels educadors socials que hi treballaven. Teníen un grup de menors desmotivats que acabaven d’arribar al centre feia ja un parell d’anys però calia que trobessin la seva il·lusió.

L’objectiu emocional que se’ns presentava ens feia preparar les dinàmiques prèvies de manera que l’individu parlés abans que el grup. Calia implicar-los en temes aparentment comuns en els que cadascun d’ells tenia una opinió i unes experiències aferrades al respecte.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This