MUR MÒVIL. MUR CREATIU.  GRAFFITI | OBJ.ARTÍSTICS | OBJ. PEDAGÒGICS |

MURALS MÒVILS. MURALS CREATIUS.

Escola Cor de Maria de st. Feliu de Güíxols

Creativitat, múltiples dinàmiques i llibertat. Aquestes van ser les premises que l’escola va proposar a Heal Hop per a què desenvolupés una jornada de graffiti amb els alumnes, durant la celebració de final de curs.

MURAL MÒVIL.

Els tallers i dinàmiques amb Murals Mòvils ens permeten fer que la paret vagi on la poguem elevar.

Les possibilitats són múltiples i els contexts que es creen permeten una llibertat de moviment ja que s’adapta a l’espai fàcilment. 

MURAL CREATIU.

Heal Hop aporta creativitat al mur. Des de la seva forma fins a la disposició en l’espai.

Les possibilitats aquí, també són múltiples. Només falta fer volar la creativitat per aconseguir noves formes.

 

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This