LES VEUS DE L’ÀLBUM

Amb Associació ¡Àlbum! Barcelona.

Un projecte que s’expandeix per diferents instituts simultàneament i en el que els àlbums il·lustrats en són els protagonistes. Contextos, emocions i interpretacions donen lloc a les estructures de rap que Heal Hop ha treballat amb diferents classes d’acollida.

DOCUMENTAL EXPLICATIU DE LES DIFERENTS SESSIONS ALS INSTITUTS:

LA INICIATIVA DE LES VEUS DE L’ÀLBUM

Un projecte il·lustre que il·lustra.

Aquesta ha estat la iniciativa de l’associació ¡ÁLBUM! i Heal Hop per a donar veu a joves amb risc d’exclusió social.

1 projecte, 2 disciplines, 3 instituts, 4 grups, 4 dinàmiques, 16 sessions i 30 àlbums il·lustrats.

Aquí la literatura inspira al rap i el Hip Hop explica la vida.

L’expressió pròpia en forma de rap és bàsica per obtenir un enteniment més profund de qualsevol problemàtica.

Primer s’escriu i després es diu.

L’empoderament de l’actitud en què cal rapejar fa que esdevingui conscient i més interioritzat qualsevol història contada.

Comencem per l’Institut Issaac Albèniz de Badalona amb dues classes diferents d’Acollida. La intenció és seguir amb el projecte paral·lelament amb d’altres joves com els de l’Institut Vallvera

Acabem a Les Corts amb OcellsVolant, amb un grup de joves de diferents instituts que es reuneixen a l’espai Pere Claver de Les Corts.

 

Inst. Isaac Albèniz

OcellsVolant

Inst. Vallvera

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This