HIP HOP AFTERNOONZ

HIP HOP AFTERNOONZ.

Extraescolars per a secundària.

Heal Hop va crear un programa d’extraescolars en el que a través de vàries sessions per a trobar un estil propi, érem capaços i capaces d’elaborar un discurs únic entre tots.

Més que la seva visió del món, volíem extreure’n com visualitzaven A NEW WORLD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBJECTIU PEDAGÒGIC I ARTÍSTIC

Un espai on alliberar-se creativament, dir el que pensen i expressar amb diferents referències dins el món del graffiti del Hip Hop. Sessions d’aprenentatge mentres creen el seu propi estil.

La búsqueda del que els representa i els fa sentir vius. La motivació i la il·lusió per alguna cosa, les referències que es coneixen i les que més interessent…tot això es va treballar durant aquestes sessions d’extraescolars a Vilablareix.

 

EXTRAESCOLARS A L’INSTITUT

Un extraescolar representa una activitat fora d’horari escolar i la podríem incloure dins les activitats que un jove no ha de fer per obligació, sino perquè li agrada i vol profunditzar encara més en una temàtica.

És per això que vam idear els ‘Hip Hop Afternoonz’ per a cumplir amb una demanda que teníen els joves de l’institut de Vilablareix. 

Junt amb l’Ajuntament del poble vam desenvolupar un extraescolar que comptava amb:

Reflexió personal i grupal:

Aquí volíem començar a conèixer les nostres inquietuts.

Imatge personal i grupal:

Com ens veiem i com veiem al grup. Quin llenguatge tenim i quin tarannà agafem entre tots i totes.

Expressió personal i grupal:

Com unifiquem els estils en un sol missage. 

 

 

 

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This