HEAL HOPPPPARTY!

HEAL HOPPPPARTY!

Amb l’Estartit Jove hem organitzat una festa per a tots els públics.

Tallers de breakdance, rap, djing i de graffiti. Murals en directe durant tot el dia, música dels millors dj’s i scratchers de la comarca i batalla final de rap!

 

 

 

 

 

 

ENS UNIM ELS 4 ELEMENTS.

Teníem el mar per un costat i la Pineda de l’Estartit per l’altre. Tot de curiosos que participaven i nosaltres allà: muntant la Heal Hopppparty amb l’art que cadascun sabia millor fer.

Volíem els 4 elements i volíem oferir tant tallers com premis pels qui se sumarien a la batalla de freestyles a la tarda.

TALLERS DURANT EL MATÍ .

La jornada es va desenvolupar durant tot el dia. Els tallers van tenir lloc durant el matí i la participació va ser tot un èxit. Tant en el cas del breakdance com en el cas del rap. 

Això va permetre que durant el migdia i la tarda tothom estigués pendent de les següents activitats i moviments que van tenir lloc a la Pineda: graffiti en directe i batalla de lletres!

BREAKDANCE

El taller de breakdance va permetre disfrutar dels moviments i obrir-se a noves formes d’expressió musical. 

Les dinàmiques que es van treballar van aconseguir implicar i fer sentir als participants part d’un grup que estava experimentant els nous moviments amb el propi cos.

 

TALLER DE PINTAR GORRES

La gorra, un accessori que sempre li troben utilitat els joves. En aquest taller es van poder personalitzar la seva pròpia i portar com a record de la jornada una mostra molt colorida de tot el procés de creació.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This