FUNDACIÓ ELNA

PERQUÈ VEIEM LA MATEIXA POSTA DE SOL QUE TU.

FUNDACIÓ ELNA:  una lluita pels drets socials.

Oportunitats reals en la vida de les persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (DID)

3 de DESEMBRE: dia per a commemorar.

Mitjans com TV3 o TV Girona van fer ressó del que el dia de la jornada es va treballar en el mural. Heal Hop i els participants de la Fundació Elna ja venien amb la idea i l’esbòs tancat. Tot era qüestió de mostrar-ho al món.

EL PROCÉS PREVI.

Heal Hop va treballar unes dinàmiques per a conèixer i interactuar amb el grup. Cali fer-los partícepts i motivar-los pel dia del mural final. Calia que parlessin ells i ells. Nosaltres erem tan sols el seu altaveu. 

elna4
elna3
elna5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

L’APRENENTATGE DEL PROCÉS.

Durant el procés del mural tothom es va implicar i van sentir-se part del missatge que donaven a l’exterior.

Un col·lectiu que li falta aquesta veu que socialment no se li dona suficient.

Per això la ubicació del mural és tan referent. Davant mateix de l’estació de tren de Girona, on tots els ulls, siguin de la classe, procedència, edat o sexe que siguin, poden captar el missatge clarament visible de: ‘Veiem la mateixa posta de sol que tu».

 

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This