BLANES

LA PORTA D’UN ESPAI JOVE

Creativitat, Unió, Amistat, Família, Vibra, Creixement, Oportunitat, totes elles en majúscules com ho són per aquests joves de la Nau4 de Blanes.

EL PROCÉS

L’espai Jove Nau4 de Blanes va posar color i conceptes a la seva porta d’entrada. El procés de la pintada va ser treballat, inspirat i elaborat per tots i totes les joves que van participar en les sessions prèvies on ens vam conèixer, vam conversar, debatir i expressar el que ens agradaria que continués sent aquest Espai.

Creativitat:

Va ser la paraula que centrava tot el que per ells representava aquell espai, aquella família que havien construït amb el temps.

Oportunitat:

Gràcies a l’Espai present a Blanes per la informació, el creixement i la conseqüent unió entre amistats ben diferents. Aquesta vibra es va notar i Heal Hop va saber-la plasmar per a què cada dia, a partir d’ara, puguin observar-la amb orgull.

 

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This