HIP HOP AL PARC V.

Amb Black Music Festival.

Heal Hop dinamitza la part socio-cultural del graffiti durant la jornada de Hip Hop al parc dins el Black Music Festival.

MURAL MÒVIL

Al Parc, als carrers, és on va néixer aquesta cultura, el Hip Hop que Heal Hop vol apropar a tothom sense discriminacions.

Un espai de Mural Mòvil que es crea per a qui vulgui aportar color a la jornada. En directe es va generant un fons en el que es van fent diferents intervencions, improvisadament. Algunes s’hi concentren més, d’altres s’hi visualitzen en un espai que dóna la volta 360ª.

Aquest any 2024 gràcies a tots els traços de colors que vau fer d’ahir el mural de la 5ena edició del @blackmusicfest 🖤
Un context ideal a @estacioespaijove 🌴🥇
🤜 El moviment de @erolurba amb @evolutiondancecenter 🤸🏻‍♂️🤸🏻‍♂️🤸🏻‍♂️
🤜 Música sonant en directe de @elane.meta 🔥 una buena tormenta 🤩 @rap_de_girona ha vibrat amb @maaacroo @ivan.suppaduppa @eme.aguzz @poortramit 💪🎯🔥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EDICIONS PASSADES…

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES:

MONTSERRAT VILA BAYERRI
MONTSERRAT VILA BAYERRI
17 Mayo 2024
Poques vegades, encara massa poques, l'esperit lúdic entra a l'aula i s'asseu entre adolescents per fer-los parlar. I, ben mirat, tenen molt a dir. Per què no apaguem una mica la nostra veu d'adults per escoltar la seva? Parla amb un altre ritme i d'altres mons que no són el nostre, però té potència per crear i un nervi que atrapa. La gent del Heal Hop ho sap i polsa una corda d'emoció que surt en torrent de paraules. Els nostres joves no s'ajusten a cànons, però, pel camí, aprenen a mirar el món , a pensar el futur. I doncs, per què no obrim de bat a bat les finestres al projecte? Una alenada d'aire fresc espera rere els vidres...
Associació Educador
Associació Educador
16 Mayo 2024
♡ Art, educació, i professionalitat per part de Heal Hop ♡. Com és de costum... Gràcies per les sessions de cohesió amb el vostre talent! La paret de l'Espai Jove d'AASS ara té vida! Un plaer, i ens veiem molt aviat.
neve
neve
9 Mayo 2024
Creativitat, motivació i aprenentatges constants amb Heal Hop! Un punt de vista dins del món educatiu que aporta benestar en tots els àmbits de la convivència.

Share This